söndag 19 september 2010

Recept för att ta udden av SD

...som ju verkar ta plats i Sveriges Riksdag:

Formulera en egen fungerande och trovärdig vision för hur ut- och invandring ska fungera i Sverige. Glöm inte att den visionen med nödvändighet måste inkludera en fungerande och trovärdig vision för hur arbetsmarknad och entreprenörskap ska fungera i Sverige. Dessa två hänger ju nämligen intimt samman.

I morgon spottar vi i nävarna och gläds över att 94,2 procent av svenskarna inte röstade på SD.

4 kommentarer:

 1. Valet är över. Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen. Istället för att hänga läpp över det är det dags att ställa frågan: hur detta kunde hända! Svaret är att det hände därför att de flesta politiker, media och antirasister inte visste hur de skulle hantera Sverigedemokraterna.

  I synnerhet bör Socialdemokraterna ta sig en funderare över vad de gjort. Partiets tjat om att Sd är ett högerparti har troligen legitimerat Sd i många väljares ögon. Hur tänkte S när S valde denna strategi att smutskasta Alliansen genom att använda Sd?

  http://ligator.wordpress.com/2010/09/19/jaccuse/


  /Torbjörn

  SvaraRadera
 2. Nu hoppas jag att linjen "nej vi tar inte debatten för då får rasisterna legitimitet" är stendöd.

  SvaraRadera
 3. Om SDs intåg i riksdagen är det som får övriga partier att äntligen börja lägga fram verksamma förslag mot invandrarnas utanförskap och arbetslöshet, så borde vi som gillar invandring göra 19 september till en helgdag och ställa ut Åkesson som staty i Rosengård.

  SvaraRadera
 4. @hans: jag har tänkt ungefär i samma banor.

  Men det betyder att undersöka och kanske flytta på en och annan helig ko i det svenska systemet.

  SvaraRadera