tisdag 16 juni 2009

Stolpe ut...

...centerpartister i riksdagen... jag säger då det...

Eftersom hon stängt av kommentarstråden får jag kommentera här istället:

Klantigt? Ja. Definitivt. Men framförallt BLINT.

Till skillnad från majoriteten unga män i landet sitter du i den lagstiftande församlingen. Du har, till skillnad från dem, reell MAKT. Så som ni fördelar resurserna, så blir de fördelade. Så som ni beslutar att våldsapparaten ska användas, så används våldsapparaten.

Det är helt och hållet NI som ytterst beslutar att resurser måste tas från annat polisarbete, t ex våldtäktsbekämpning, och istället läggas på massövervakning av fredliga svenskar: via institutioner och lagar som FRA, IPRED, ACTA, och teledatalagringsdirektivet.

Att besluta om en sådan prioritering (att våldsapparaten ska gå från att skydda vanliga svenskar från kränkning till att utöva kränkning mot vanliga svenskar) och sedan påstå att ANDRA inte gör tillräckligt, det vittnar om en sådan arrogans att man verkligen FÖRTJÄNAR att förlora varenda demokratiskt val.

Är det någonstans i Sverige där makten att bekämpa våldtäkter och värna folks integritet ligger, så är det i DINA händer.

Sånt här är INTE vad vårt Centerparti står för. Läs partiprogrammet. Och integritetscertifiera dig på Centeruppropet.se. Och börja arbeta för att vända skutan rätt igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar