torsdag 17 september 2009

Bloggtips: Ingerö och Laakso om SD

Johan Ingerö och Erik Laakso kommer till ungefär samma slutsats: Låt Snurredemokraterna predika! Då hör man vilken förvirrad och tunn soppa det är.

Ingerö berömmer Expressens partiledargranskning där SD:s Jimmie Åkesson avtvingas lite svar om andra frågor än just invandringsfrågan. Förvirrat var bara förnamnet.

Ingerö kommenterar: Sverigedemokraterna har länge hävdat att det i Sverige är förbjudet att öppet diskutera invandringen, men inom Sverigedemokraterna är det uppenbarligen förbjudet att diskutera något annat än invandringen.

Laakso å sin sida grälar med rätta på Aftonbladets korkade beslut att inte ta in valannonser från Sverigedemokraterna. Hur ska man kunna bemöta någon som inte tillåts tala för sig? Och varför bjuder man på ett martyrskap?

Laakso skriver:


Ett parti som har som livsluft att vara undanskuffade, nedtryckta, misshandlade i medierna och gärna agerar underdog är det här naturligtvis mumma. Det skålas nog i Pommac i alla SD-kvarter runt om i landet idag för det här var en gåva de knappast kunde tänka sig från landets största tidning. – Se nu, säger de, vi säger sanningarna och medierna förbjuder oss att tala.

Jag föredrar att låta dårarna tala mycket, länge och ofta för då hör snart alla hur deras dårskap är funtad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar